FINANČNO SVETOVANJE

Nudimo finančno svetovanje za pravne in fizične osebe. Naše storitve obsegajo: finančno svetovanje, kreditni posli, optimizacija stroškov, drugi bančnimi posli.

PREMOŽENJSKO SVETOVANJE

Naše poslanstvo je, da vam predstavimo najnovejše produkte Slovenskega zavarovalniškega trga in za vas poiščemo najboljšo rešitev. Kombinacija življenjskih in premoženjskih zavarovanj pa nam omogoča, da izkoristite še dodatne popuste in znižate stroške zavarovanja.

NAŠE DELO

Obsega premoženjsko svetovanje skupaj s storitvami zavarovanja za vsa področja, storitve finančnega svetovanja, računovodske storitve in osebno podporo za vse naše storitve, tako za pravne kot za fizične osebe.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Na enem mestu vam nudimo storitev od začetka do konca. Spremljamo vas od same sklenitve zavarovanja, vam svetujemo ob spremembah na trgih, vam nudimo pomoč pri izplačilih odškodnin, vam nudimo 24 urno telefonsko pomoč in vam stojimo ob strani na vseh področjih.

Pozdravljeni na strani premoženjskega in finančnega svetovanja podjetja ModriCekin. Pripravljeni smo izboljšati Vaš poslovni proces in Vam pomagati doseči USPEH!

Home Page

AKTUALNE PREMOŽENJSKE IN FINANČNE NOVICE MODRICEKIN

27 Maj Krizo evroobmočja čutijo tudi Brazilci in Kitajci [...]
Brazilsko in Kitajsko gospodarstvo je prizadela tudi kriza v evroobmočju.
27 Maj Srebro in Zlato bosta v 2012 dosegla rekordno vrednost- Commerzebank [...]
Analitiki nemške banke Commerzbank napovedujejo, da naj bi srebro in zlato dosegla rekordno ceno