Ustanovitev podjetja

Kako ustanoviti podjetje (d.o.o. ali s.p.? Pomoč z naše (strokovne) strani

Postopek kako ustanoviti podjetje (kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o.) je storitev, s katero se ukvarjamo v podjetju Modricekin. V današnjem poslovnem okolju se potencialni podjetniki težje odločajo za ustanavljanje podjetja, ker ne vedo točno kako ustanoviti podjetje in kakšne oblike. Modricekin Vam pomaga pri izbiri in postopku kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o., saj poskrbi za pomoč pri posredovanju med državnimi organi in Vami. Vam kot bodočemu podjetniku pri postopku kako ustanoviti podjetje ni potrebno storiti veliko.

Ustanovitev s.p. ali ustanovitev d.o.o.

Ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo(ali krajše ustanovitev d.o.o.), ustanovitev s.p. je prvi korak k vašemu cilju, ki verjamemo da je postati prvi na svojem področju in ponujati najboljše proizvode ali storitve. Ustanovitev podjetja, naj gre za d.o.o., ali pa gre za prodajo podjetja d.o.o. se obrnite na Modricekin. V podjetju za ocenjevanje podjetij in družb uporabljamo sodobne metode ocenjevanja, s katerimi ocenimo tveganje, možnosti idr., kar pomaga tako nam in Vam, ko se odločite za ustanovitev podjetja. Posebej ustanovitev s.p.-ja je lahko za podjetnika začetnika stresna, ko mora za podjetje jamčiti s svojim premoženjem. Ustanovitev podjetja v tujini, kot je na primer ustanovitev podjetja v Avstriji, je za poslovneža nov velik korak na poslovni poti.

Ustanovitev podjetja d.o.o.

Ustanovitev d.o.o.je lahko za podjetnika ugodna odločitev ali pa ne. Morda bi bilo le boljše, če bi se odločili za ustanovitev s.p., a vseeno niste prepričani. Pridite, pokličite in dogovorili se bomo ter Vam skušali pri vaših začetkih pomagati. Na koncu bo Vaš uspeh tudi naš. Ko boste pogledali nazaj, boste videli, da ustanovitev s.p. ali ustanovitev d.o.o. le ni bila napačna odločitev, saj so jo opravili strokovnjaki in to profesionalno.

Prodaja podjetja (d.o.o., …)

Prodaja podjetja (d.o.o.ali druge vrste) je ena izmed dejavnosti, s katerimi se ukvarja naše podjetje. V kolikor bi radi podjetje prodali, se lahko obrnete na nas. Prodaja že obstoječega podjetja (d.o.o. idr.) poteka po enakem principu kot ustanovitev podjetja (d.o.o. idr.). Poskrbimo za to, da je podjetje, preden se izvrši prodaja podjetja (d.o.o. idr.), transparentno in poslovno stabilno ter finančno zmožno.

Želite izvedeti več?

Oddajte spletno povpraševanje ali nas kontaktirajte.